Aannemersbedrijf Janssen Bouw bv.
Veenenburgerlaan 49a
2182 DB Hillegom
tel: 0252-516357
fax: 0252-515736
info@janssenbouw-hillegom.nl

 

   

Bedrijfsprofiel Janssen Bouw bv.

Aannemersbedrijf Janssen Bouw bv. is al vier generaties lang werkzaam in Hillegom en omstreken. We verrichten alle soorten bouwwerken voor diverse opdrachtgevers waarvan velen al jaren tot onze klantenkring behoren.

Naast het leveren van kwaliteitswerk staat de wens van de klant bij ons voorop, we staan bekend om het actief meedenken tijdens het gehele bouwproces. Tijdens de bouwwerkzaamheden zorgen we voor persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt. Door een open wijze van calculeren bieden we een duidelijk inzicht in de kosten.

Ons personeel bestaat uit een hecht team van ca. 10 medewerkers. Allen met een grote betrokkenheid bij het werk en sommigen met een lange staat van dienst. Diverse vakbekwame specialisten hebben wij zelf in huis. Daarnaast leiden we als erkend leerbedrijf jonge vakmensen op. Wij beschikken over volledig uitgeruste bedrijfsauto's, hoogwaardig materiaal en gereedschap en een eigen timmerwerkplaats met een geavanceerd machinepark.

Ons bedrijf is aangesloten bij diverse branche organisaties en biedt daarmee de zekerheid van een betrouwbare en servicegerichte bedrijfsvoering en een vakkundige uitvoering.