Aannemersbedrijf Janssen Bouw bv.
Veenenburgerlaan 49a
2182 DB Hillegom
tel: 0252-516357
fax: 0252-515736
info@janssenbouw-hillegom.nl

 

     

Werkplaats Janssen Bouw bv.

De werkplaats, het kantoor en het opslagmagazijn bevinden zich aan de Veenenburgerlaan in Hillegom. Wij beschikken over een groot machine- en apparatenpark met tal van hulpmiddelen en benodigdheden die voor een soepel verlopend bouwproces noodzakelijk zijn.

Voor houtbewerking , zoals kozijnen, ramen, deuren en trappen, maken we gebruik van onze machinale timmerwerkplaats. De kozijnen en ramen worden gefabriceerd op onze moderne freesmachine. Aftimmer- en plaatmaterialen worden gezaagd op onze platenzaag. Ook zogenaamde houtskeletbouw wanden en andere prefab-onderdelen ten behoeve van onze projecten worden hier gerealiseerd. In onze werkplaats is ook een afzuig-installatie aanwezig die bij iedere machine het zaagsel (houtmot) afvoert naar een centraal punt.

Daarnaast hebben wij onze eigen professionele spuiterij. Hier kunnen alle producten voorzien worden van een laag watergedragen, dekkende grondverf.

Ons kantoor is gelegen naast de werkplaats. Hier worden alle administratieve, commerciële, en alle andere (bouwkundige) werkzaamheden uitgevoerd.